diumenge, 26 d’abril del 2020

PRESENTACIÓ


PRESENTACIÓ
L'aturada forçosa de l'activitat acadèmica i extraescolar i el confinament a casa, ens ha dificultat seguir amb les nostres rutines quotidianes i, com a conseqüència, trencar també amb la nostra activitat física setmanal.

Molts i moltes de vosaltres esteu rebent plans d'entrenament dels vostres clubs, però som conscients que no tothom fa, com a extraescolar, activitats relacionades amb la condició física.

En aquest bloc us anirem donant exemples de sessions d'uns 30 minuts per poder fer a casa sense cap necessitat de material específic.

Heu de tenir en compte  que el treball de condició física ha de partir del vostre nivell. La majoria d'exercicis estan pensats per persones que ja porten temps fent aquest tipus d'exercicis. No es tracta de treballar "a lo loco". 

Quan us presentem les diferents propostes, heu de tenir en compte la vostra condició física i adaptar, el ritme i la durada a la vostra capacitat. 
Us recomanarem algunes APPS per poder fer entrenaments guiats i complementarem la informació amb petites càpsules sobre alimentació i psicologia. 

Desitgem que us agradin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada